Tükörrögzítés dilije

Összeakadtam egy tükörrel, mikor a sorok között haladtam előre. Simon jobb tükrének csavarjai fellazultak, és karból mozdult el. Forgott a kormányon, a körbefordulását csak a plexi akadályozta meg.

Aki ezt az utálatos ellencsavarozást kitalálta, annak emlegettem minden felmenőjét. Pláne, hogy a motor szerszámoskészlete nem tartalmaz nemhogy két, de még egy darab 14-es villáskulcsot se!

Az út szélén nem tudtam megcsinálni, és egyetlen tükörrel tettem meg azt a kb. 6 kilométert, ami még a garázsig hátra volt. Olyan érzésem volt, mintha vakon vezetnék.

Sőt még a garázsban sem volt  14-esünk, fogóval próbálkoztunk, de nem túl nagy sikerrel. Első utam a Homasitába vezetett, hogy beszerezzek ilyen esetekre kettő darab 14-es kulcsot. A polcon épp ebből volt hiány!

Kékulcsos készlet

Majd abban maradtunk, hogy másnap munkából kiugrom Karasnáékhoz. Laci állította, érti a tükörlogikát, és tényleg pikk-pakk meg is húzta  két csavart. Próbáltam ellesni a technikáját 🙂

Pár nap múlva Boxxer azzal jött haza, hogy van számomra egy meglepetése. Virág, bonbon miegymás helyett, megkaptam tőle Simonhoz a páros kulcsot 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.